WIE ZIJN WIJ?

” Wij zijn een groep professionele vormgevers en ontwikkelaars en zetten onze creativiteit, kennis en ervaring in om onze klanten te laten groeien “

HET BUREAU

Websites, webshops en designs maken is ons vak. Hiermee ondersteunen wij vele (internet) ondernemers. Mediawolf is opgericht in 2011 en richt zich op start-ups en door groeiende bedrijven.  Met uw bedrijfsmodel als uitgangspunt maken wij websites op maat die aansluiten bij uw organisatie. Wij hebben eigen programmeurs in dienst die jarenlange ervaring hebben met websites, servers en internet technieken. Met 4 enthousiaste medewerkers bent u verzekerd van persoonlijke aandacht voor uw website.

Mediawolf richt zich op ondernemers die optimaal klanten online willen bereiken. Onze dienstverlening is afgestemd op starters en doorgroeiers. Wij hebben alle expertise in huis om u van dienst te kunnen zijn.  Mediawolf heeft eigen designers, internet marketeers, programmeurs, webarchitecten, tekstschrijvers, grafisch vormgevers, SEO specialisten,  en Google Adwords specialisten.

Wij bieden u vaste lage prijzen, goede service en geen nare verrassingen achteraf.

Uw website wordt geleverd met een 'responsive design' zodat hij werkt op tables zoals een iPad en smartphones zonder dat u daar extra voor moet betalen. Wij vinden dat dat standaard is omdat de meeste mensen zowel tablets, telefoons en desktop computers gebruiken op verschillende plaatsen en momenten van de dag.  Zo is uw website goed leesbaar voor mensen thuis op de werkplek, of op reis van A naar B. Op die manier zorgt u er voor dat u overal goed in beeld komt. In combinatie met een Google Adwords campagne zal dat uw verkopen zeker een boost geven.

Leon Berkers

Wesley Altena

TOP