STARTERSPAKKET

Mediawolf geeft u een goede start!

U kunt wel starter zijn, maar zo moet u niet overkomen op het internet. Wij helpen u met een unieke en professionele uitstraling van uw bedrijf. Presentatie is belangrijk, en dat weten wij als de beste. Mediawolf zorgt ervoor dat u zich gelijkwaardig kan meten met uw concurrent.

Als startende ondernemer komt er veel op u af, om veel zorg uit handen te nemen bieden wij u een starterspakket aan zodat u altijd bereikbaar bent voor uw doelgroep.

"THE TIGER AND THE LION MAY BE MORE POWERFUL, BUT THE WOLF DOES NOT PERFORM IN THE CIRCUS"

  • STARTERSPAKKET
  • 895 per pakket

Mockup_CB2

WAAROM KIES JE VOOR MEDIAWOLF?

Wat krijgt u:

  • Professionele website (normaal €895)
  • Briefpapier ontwerp (normaal €49)
  • Ontwerp bijpassend visitekaartje (normaal €49)

Bij Mediawolf krijgt u een alles-in-één pakket zodat u alles heeft wat u nodig hebt om succesvol op het internet te zijn met uw bedrijf. Na de oplevering gaat de service door, dat houdt in dat wij deze up-to-date houden en maandelijks uw website controleren, beveiligen en optimaliseren voor Google. Ook zorgen wij dat er maandelijks back-ups word uitgevoerd. Ook kunt u maandelijks blijven aanpassen en gebruik maken van alle modules op uw website. U betaald elke maand 29 euro servicekosten vanaf oplevering, dit is maandelijks opzegbaar.

Het starterspakket geldt alleen voor starters die niet langer dan 12 maanden bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

INFORMATIE AANVRAAG

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

TOP