ERVARINGEN

Ervaringen:

Bij Mediawolf krijgt u een alles-in-één pakket zodat u alles heeft wat u nodig hebt om succesvol op het internet te zijn met uw bedrijf. Natuurlijk is het ook belangrijk om goed gevonden te worden door de klant, zodat hij of zij u kiest! Hier treft u enkele ervaring van onze klanten.
  • Van begin af aan werd ons duidelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt daar we te maken hadden met een groep enthousiaste jongens waar accuracy en professionaliteit hoog in het vaandel staat. De ontwikkeling en beheer van onze website ging in goed overleg waarbij tevens ruimte was voor onze eigen inbreng.
    Adamo Eijkenboom, Eijkenboom Technische Dienst
  • Mediawolf maakte de cartoons en teksten voor ‘Sure!’. Een licht verteerbaar, leuk en toegankelijk magazine, dat inspireert door successen te delen en medewerkers te informeren. Dat inhoudelijk een goede afspiegeling is van de organisatie in de hele Benelux, bottom-up geschreven is en ruimte geeft voor feedback en opinie.
    Karin Gordijn, TNT Express Benelux

Wat zeggen onze klanten:

Adamo Eijkenboom, Eijkenboom Technische Dienst

Van begin af aan werd ons duidelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt daar we te maken hadden met een groep enthousiaste jongens waar accuracy en professionaliteit hoog in het vaandel staat. De ontwikkeling en beheer van onze website ging in goed overleg waarbij tevens ruimte was voor onze eigen inbreng.

Karin Gordijn, TNT Express Benelux

Mediawolf maakte de cartoons en teksten voor ‘Sure!’. Een licht verteerbaar, leuk en toegankelijk magazine, dat inspireert door successen te delen en medewerkers te informeren. Dat inhoudelijk een goede afspiegeling is van de organisatie in de hele Benelux, bottom-up geschreven is en ruimte geeft voor feedback en opinie.

Rene Sip, Sip Internet Marketing

"Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop het team van Media-Wolf onze ideeën heeft vertaald naar een praktische site.

Leon was onze vaste contactpersoon, communicatief sterk, en daardoor steeds goed op de hoogte van wat er bij ons speelde.
Media-Wolf heeft binnen een maand een strakke allroud-site geleverd, ze maken hun creatieve belofte waar!"

Marcel Vermeulen

Vanwege wettelijke bepalingen moest ons webverkeer via SSL versleuteld worden. Media-wolf heeft voor ons deze webserver ingericht conform wettelijke eisen, wij zijn blij met deze kosten effectieve oplossing.

INFORMATIE AANVRAAG

TOP