Mockup_CB

"THROW ME TO THE WOLVES AND I'LL COME BACK LEADING THE PACK"

WEBSITES & WEBSHOPS

Een unieke website of webshop die hoog in Google gevonden kan worden

U wilt uw doelgroep bereiken met een unieke en professionele website?
Wij maken samen met u aan de hand van uw huisstijl een doeltreffend ontwerp voor uw website. Heeft u nog geen huisstijl? Deze kunnen wij ook voor u realiseren.
De website of webshop die wij voor u maken kunnen ten alle tijden worden aangepast, ook bepaald u bijvoorbeeld zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat.

Het is belangrijk dat uw klanten die uw bedrijf zoeken ook uw website vinden in Google, wij zorgen dat u goed gevonden kan worden. Ook met adverteren bereikt u nog meer bezoekers op uw website.
Omdat tegenwoordig meer mensen internetten via de mobiel en/of tablet wordt uw website of webshop altijd responsive geleverd, dat wil zeggen dat de website ook op smartphone's en de meeste tablets goed zichtbaar en werkend is. Alle website en webshops draaien op onze snelle servers.

 

  • WEBSHOP
  • 1095 per webshop

WAAROM KIES JE VOOR MEDIAWOLF?

  • U kunt eindeloos pagina's toevoegen en deze aanpassen
  • Ieder kwartaal Google optimalisatie controle zodat u goed gevonden wordt
  • Zelf afbeeldingen en teksten toevoegen
  • Werkt op mobiel en tablets (responsive)
  • Altijd bereikbaar

Bij Mediawolf krijgt u een alles-in-één pakket zodat u alles heeft wat u nodig hebt om succesvol op het internet te zijn met uw bedrijf. Na de oplevering gaat de service door, dat houdt in dat wij deze up-to-date houden en maandelijks uw website controleren, beveiligen en optimaliseren voor Google. Ook zorgen wij dat er maandelijks back-ups word uitgevoerd. Ook kunt u maandelijks blijven aanpassen en gebruik maken van alle modules op uw website. U betaald elke maand 29 euro servicekosten vanaf oplevering, dit is maandelijks opzegbaar.

 

INFORMATIE AANVRAAG

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

TOP