Full-service, ontwerp, marketing en internetbureau

Websites, webshops en designs maken is ons vak. Hiermee ondersteunen wij vele (internet) ondernemers. Mediawolf is opgericht in 2011 en richt zich op start-ups en door groeiende bedrijven.  Met jouw bedrijfsmodel als uitgangspunt maken wij websites op maat die aansluiten bij jouw organisatie. Wij hebben eigen programmeurs in dienst die jarenlange ervaring hebben met websites, servers en internet technieken. Met onze enthousiaste medewerkers ben jij verzekerd van persoonlijke aandacht voor jouw website.

gestart in
2011
voor wie?

Mediawolf richt zich op ondernemers die optimaal klanten online willen bereiken. Onze dienstverlening is afgestemd op starters en doorgroeiers. Wij hebben alle expertise in huis om jou van dienst te kunnen zijn.  Mediawolf heeft eigen designers, internet marketeers, programmeurs, webarchitecten, tekstschrijvers, grafisch vormgevers, SEO specialisten,  en Google Adwords specialisten.

Altijd goed zichtbaar
voor jouw klanten

Jouw website wordt geleverd met een ‘responsive design’ zodat hij werkt op tablets zoals een iPad en smartphones zonder dat jij daar extra voor moet betalen. Wij vinden dat dat standaard is omdat de meeste mensen zowel tablets, telefoons en desktop computers gebruiken op verschillende plaatsen en momenten van de dag.  Zo is jouw website goed leesbaar voor mensen thuis op de werkplek, of op reis van A naar B. Op die manier zorg je er voor dat jij overal goed in beeld komt. In combinatie met een Google Adwords campagne zal dat jouw ‘verkopen’ zeker een boost geven.

Waarom ons kiezen
grafisch sterk

Creatieve oplossingen, die werken in de praktijk.

vast aanspreekpunt

Korte communicatielijnen in een prettige verstandhouding.

volledige service

Alle disciplines in huis: advies, webdesign, realisatie, SEO en onderhoud.