fotografie
productfotografie
Waarom mooie productfoto’s?
Vroeger was het alleen in folder, krant of magazine. Tegenwoordig komt daar internet, nieuwsbrieven en tablet bij.
Zo hebben wij voor verschillende restaurants foto’s gemaakt van de gerechten. Door middel van een tablet en de druk op 1 van onze foto’s bestel je nu dat gerecht. Voor het restaurant betekent dit dat ze niet alleen de keuken hebben geautomatiseerd met de bestellijst maar ook dat foto’s zeer kwalitatief moeten zijn.
Daarnaast is het voor aanbidders van webshops steeds belangrijker om de producten goed te etaleren. De klant wil graag een goede keuze maken op basis van wat zijn waarneming is.
bedrijfsfotografie

Jij kan niet zonder aangezien de klant tegenwoordig alles opzoekt. Via Google kan de klant alles zien behalve als jij niets hebt staan op internet. Zo kan het dus zijn dat de klant jou weg klikt als gevolg van te weinig informatie.
Aan de ene kant zoekt de klant jou op jouw website, anderzijds kan het via Facebook, Instagram of Pinterest. Vroeger beoordeelde je de winkel of het bedrijf met eigen waarneming. Daar staat tegenover dat de klant nu alles via internet kan nagaan.

prijzen

De getoonde prijzen zijn ‘vanaf’ prijzen. Omdat niet iedereen het zelfde doel heeft, en er diverse toepassingen mogelijk zijn, maken wij een passende offerte die aansluit bij jouw specifieke behoeftes.

Product
fotografie
vanaf 97

Maximaal 3 uur aaneengesloten fotografie waarin de afgesproken opnames worden gemaakt

5 digitale bestanden, door jou gekozen uit de opnames

Bestand vrijstaand maken: 17,95 per stuk

Per extra bestand: 9,95

Toepassingen van de bestanden map 1 (1500 pixels langste lengte websites, online marketing, nieuwsbrieven)

Bedrijf
fotografie
vanaf 97

Maximaal 2 uur aaneengesloten fotografie waarin de afgesproken opnames worden gemaakt

3 digitale bestanden, door jou gekozen uit de opnames

Per extra uur: 39

Per extra bestand: 9,95

Voor op de (voor)pagina van de website. Denk hier aan de ondernemer, (zzp’er) op de foto met zijn/haar bedrijfswagen of aan het werk

Reiskosten: 0,29 per kilometer vanuit Eindhoven. Alle prijzen exclusief 21% btw