SEO
zoekmachine optimalisatie

Een hotdog kraam in de woestijn of op het marktplein?

Er moeten veel ogen jouw website vallen, dat weet jij. Wij zorgen dat jouw site hoog in de zoekmachine staat op de plekken waar veel gezocht wordt door jouw doelgroep.  Met onze kennis van “doelgroep targetting” kan je je website onder de aandacht brengen. Jouw marketing inspanning wordt hierdoor effectief en meetbaar  gemaakt.

SEO staat voor Search Engine Optimization – zoekmachine optimalisatie dus. Onze online marketeer die met SEO bezig is, probeert het verkeer vanuit zoekmachines zoals Google te maximaliseren, door hoge posities op belangrijke zoektermen te behalen.

Om dit voor elkaar te krijgen, starten wij met het optimaliseren van je website, en creëeren wij een relevante zoekervaring voor de gebruikers van zoekmachines zoals Google.

doelgroep

Bepaal het doel en de doelgroep. Wij richten jouw tekst tot die doelgroep met relevante informatie en een toon die de bezoekers van jouw bedrijf aanspreekt.

zoekwoorden

Google wil graag weten waar jouw tekst over gaat. Wij verwerken de zoekwoorden daarom op een efficiente manier in de website.

kort & krachtig

Wij schrijven de tekst tot 250 à 300 woorden per pagina. De lezer wil snel en to-the-point geïnformeerd worden. Dit is ook ideaal voor zoekmachines.

prijzen

SEO is een continue proces waarbij je de website en de zichtbaarheid van de website structureel beter maakt. Daarnaast is SEO geen rechttoe rechtaan vak, omdat je geen resultaten kunt beloven. Je blijft namelijk afhankelijk van het algoritme van Google. Neem daarom contact met ons op voor een passende offerte die aansluit bij jou wensen.