website of webshop

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom is het van belang dat een website een moderne vormgeving heeft die aansluit bij uw doelgroep en voor jouw klanten gebruiksvriendelijk is.

Anders dan een gewone webdesigner, starten wij vanuit het idee dat de website ten eerste een commercieel doel heeft  en niet alleen maar een hippe site moet zijn.

Jij wilt jouw omzet verhogen en wij geven jouw bedrijf die impuls met een daarbij passende website!

Een unieke website of webshop die hoog in Google gevonden kan worden

Je wilt jouw doelgroep bereiken met een unieke en professionele website? 
Wij maken samen met jou aan de hand van jouw huisstijl een doeltreffend ontwerp voor jouw website. Heeft u nog geen huisstijl? Deze kunnen wij ook voor jou realiseren. De website of webshop die wij voor jou maken kan ten alle tijden worden aangepast, ook bepaal je bijvoorbeeld zelf uit hoeveel pagina’s deze bestaat.

Het is belangrijk dat jouw klanten die jouw bedrijf zoeken ook jouw website vinden in Google, wij zorgen dat je goed gevonden kan worden. Ook met adverteren bereik je nog meer bezoekers op de website. 
Omdat tegenwoordig meer mensen internetten via de mobiel en/of tablet wordt jouw website of webshop altijd “responsive” geleverd, dat wil zeggen dat de website ook op smartphone’s en de meeste tablets goed zichtbaar en werkend is.

Alle website en webshops draaien op onze snelle servers.

SEO staat voor Search Engine Optimization – zoekmachine optimalisatie dus. Onze online marketeer die met SEO bezig is, probeert het verkeer vanuit zoekmachines zoals Google te maximaliseren, door hoge posities op belangrijke zoektermen te behalen.

Om dit voor elkaar te krijgen, starten wij met het optimaliseren van je website, en creëeren wij een relevante zoekervaring voor de gebruikers van zoekmachines zoals Google.

hoog scoren
marketing

Het afstemmen van marketing op jouw doelgroep en  bedrijf vergt voortdurend inspanning. Daarom werken wij vanuit de basis van het marketingplan die de lijnen uitzet voor de klantcommunicatie.  De media campagnes met boodschap en vormgeving moeten altijd in overeenstemming zijn met dit plan. Wij laten jouw bedrijfsplan aansluiten op het marketingplan en helpen je graag om dit plan te realiseren.

teksten

Wil je de tekst laten schrijven voor jouw website of folders dan kunnen wij je van dienst zijn met professionele tekstschrijvers. Deze zorgen dat jou boodschap op de juiste manier bij jouw doelgroep binnenkomt. Om hoog in Google te scoren is het van essentieel belang dat de juiste mix van “keywords” gemaakt wordt zodat de klanten de website vinden tussen de zoekresultaten. Onze tekstschrijvers regelen dat zodat jij er geen omkijken naar heeft.

SEO

Een hotdog kraam in de woestijn of op het marktplein?  Er moeten veel ogen op jouw website vallen, dat weet jij. Wij zorgen dat de site hoog in de zoekmachine staat op de plekken waar veel gezocht wordt door uw doelgroep.  Met onze kennis van “doelgroep targetting” kan je je website onder de aandacht brengen. Jouw marketing inspanning wordt hierdoor effectief en meetbaar  gemaakt.