throw me to the wolves
and i’ll come back leading the pack
jouw
website

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom is het van belang dat een website een moderne vormgeving heeft die aansluit bij uw doelgroep en voor jouw klanten gebruiksvriendelijk is.

Anders dan een gewone webdesigner, starten wij vanuit het idee dat de website ten eerste een commercieel doel heeft  en niet alleen maar een hippe site moet zijn.

Jij wilt jouw omzet verhogen en wij geven jouw bedrijf die impuls met een daarbij passende website!

ETD
Ki-Wonder
Goed Nieuws Beleggen
House Renovations
een unieke website of webshop, die hoog in google gevonden kan worden

Een hotdog kraam in de woestijn of op het marktplein?

Er moeten veel ogen jouw website vallen, dat weet jij. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw site hoog in de zoekmachine staat op de plekken waar veel gezocht wordt door jouw doelgroep.

responsive design
Altijd goed zichtbaar
voor jouw klanten

Jouw website wordt geleverd met een ‘responsive design’ zodat hij werkt op tablets zoals een iPad en smartphones zonder dat jij daar extra voor moet betalen. Wij vinden dat dat standaard is omdat de meeste mensen zowel tablets, telefoons en desktop computers gebruiken op verschillende plaatsen en momenten van de dag.  

verkoop jouw producten of diensten via een webshop

Adverteren

Als je meer klanten wilt krijgen kan je gaan adverteren. Jouw advertenties moeten dan staan waar jouw doelgroep komt op internet.

blijf doen waar je goed in bent!

Je kan zelf je website bijhouden met je eigen log-in. Heb je geen tijd om je website up-to-date te houden? Wij doen het graag voor je.

voeg elementen
toe aan jouw website
of een whiteboard animatie video
met voice over
het stappenplan
voor jouw website

We beginnen met een brainstorm over wat je doel is met de website, wat je wilt uitstralen, en hoe we je het beste kunnen promoten.

Zodra de offerte is goedgekeurd en de betaling is ontvangen, gaan wij aan de slag met de installatie en de indeling van de website.

Je levert alle materialen aan die hebt. Bijvoorbeeld alle teksten, afbeeldingen, social media links die op je website moeten komen, etc.

Zodra alles duidelijk is en we een plan hebben gemaakt beginnen we met de bouw van je website. Je geeft feedback op het design en wij leveren de website kan en klaar op.

Zie de opties-lijst voor elementen die wij kunnen toevoegen aan de website.

Met je eigen log-in kun je nu zelf je website bijhouden en up-daten, of zelfs gaan bloggen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om diverse zaken uit handen te geven aan ons.

Back-ups, up-dates, bijhouden van de webshop, zoekmachine optimalisatie, adverteren, en ga zo maar door.. Wij kunnen je helpen na oplevering van de website.